Revit Test Drive – Split (popunjeno)

Učitavanje mape...

Vrijeme
22.11.2016.
16:00 - 20:00

Mjesto
Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu

Kategorije


Sadržaj radionice

Revit Test Drive je besplatna poludnevna radionica, na kojoj se polaznici imaju priliku upoznati s idejom Building Information Managementa (BIM) i kroz praktične primjere isprobati Revit, najrašireniji BIM alat. Uz pomoć instruktorice i arhitektice, polaznici rade u Revitu i prolaze niz vježbi koje ilustriraju primjenu Revita u rješavanju tipičnih projektantskih problema.

Vrijeme: 22/11/2016 u 16:00 h

Mjesto: Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, Split, Matice hrvatske 15

Na radionicu je potrebno ponijeti svoje prijenosno računalo, a prijavljenim polaznicima ćemo pomoći da si prije radionice instaliraju edukacijsku verziju Revita. Kako bismo pripremu mogli obaviti na vrijeme molimo vas da se što prije prijavite za radionicu.

Molimo vas da u formularu za prijavu popunite osnovne podatke.

Napomena: radionica je organizirana za sve zainteresirane – za sve sudionike u gradnji (arhitekte, građevinare, strojare i dr.), kao i studente

Sva mjesta su zauzeta, ali zbog velikog interesa planiramo u Splitu organizirati nove radionice. Predbilježbe primamo na e-mail: edukacija@prior.hr 

Ako imate kakva pitanja ili prijedloge u vezi termina, molimo vas da nam se javite e-mailom na adresu bim@prior.hr ili na telefon 01/3011-602.

 

 

Prijave

Žao nam je, zakasnili ste. Sva su mjesta već popunjena.