Autodesk Fusion CAM – Napredno glodanje (online)

Autodesk Fusion CAM –  Napredno glodanje (online)
Vrijeme:
15.7.2024. - 18.7.2024.
16:30 - 20:30

Opis tečaja

Tečaj Autodesk Fusion CAM – Napredno glodanje namijenjen je korisnicima Fusion CAM alata koji žele ovladati naprednim tehnikama i mogućnostima strojne obrade kroz napredne tehnike i mogućnosti Autodesk Fusion CAM-a i ekstenzije Autodesk Fusion – Machining Extension. Nakon upoznavanja i savladavanja rada sa 2D, 2.5D i 3D glodanjem uz pomoć CAM alata integriranog u Autodesk Fusion kroz tečaj Fusion CAM – Glodanje, ova edukacija predstavlja njezin nastavak.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su uz poznavanje rada u operativnom sustavu Windows (rad s datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama), poznavanje osnovnih računalnih pojmova, poznavanje osnova rada u Fusion 360 programskom paketu kao i poznavanje Fusion 360 CAM osnova (poželjno je prethodno pohađanje tečaja AutodeskFusion CAM glodanje).
Svaki polaznik tečaja treba imati otvoren besplatan Autodesk korisnički račun i Autodesk Machining Ekstenziju (plaćena ili trial verzija). Upute za otvaranje korisničkog računa kao i upute za trial iz Machining ekstenzije polaznici dobivaju prije početka tečaja ako je potrebno.

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti, tečaj će se održati putem udaljenog pristupa na platformi GoTo. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama, te slušalice s mikrofonom radi lakše komunikacije.

 

 

Prijave

450,00 € + PDV